Liga 1

Casa Pariurilor, noul partener LPF pentru Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, joi, inceperea parteneriatului cu Casa Pariurilor pentru sezonul 2019/2020 in Liga 1.

Prezent la conferinta de presa organizata la sediul LPF, presedintele Gino Iorgulescu a anuntat ca noul parteneriat se va intinde pe durata a cinci ani.

"Noul sponsor al Ligii I este Casa Pariurilor. Felicit Casa Pariurilor că a câştigat această luptă cu ceilalţi competitori! Sperăm ca în decursul celor cinci ani de contract să avem o colaborare prodigioasă şi să încercăm să aducem cât mai multă lume la stadion”, a declarat Iorgulescu.

Acesta nu a oferit detalii despre valoarea contractului, dar a spus ca este mai mare decat precedentul incheiat cu Betano.

Lewis Findlay, reprezentantul Casei Pariurilor in Romania, a declarat ca obiectivul principal pe durata contractului de cinci ani este de a readuce oamenii pe stadioane.

”Unul dintre obiectivele noastre principale pentru aceşti cinci ani este să ne asigurăm că sprijinim cluburile şi Liga 1 şi Liga 2 să aducă fanii înapoi. Trebuie să facem fotbalul mai atractiv pentru cei care asistă”, a declarat Findley.

Iubitorii fotbalului vor putea achizitiona de acum inainte bilete la meciurile din primele doua ligi ale Romaniei si din cele 800 de agentii ale Casei Pariurilor.



Casa Pariurilor, noul partener LPF pentru Liga 1