Liga 1

CASA Liga 1 revine cu prima etapa din 2021

Mai devreme ca oricand competitia interna se reia, marti, cu primele meciuri din etapa a 16-a, prima din returul sezonului regular.

De la ora 17:00 se disputa meciul Gaz Metan Medias - FC Voluntari. Partida e live text aici.

Doar doua victorii au reusit mediesenii pe teren propriu in editia curenta (2-0 cu FC Arges, 1-0 cu Viitorul), in rest au o remiza (1-1 cu FC Hermannstadt) si patru infrangeri.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de 15 ori in principala competitie interna, de noua ori au castigat mediesenii, de trei ori s-a impus FC Voluntari, iar alte trei jocuri s-au terminat la egalitate.

Cea mai recenta intalnire directa din campionat: 24 august 2020, FC Voluntari - Gaz Metan 2-1 (marcatori Capatina, Armas / Ciocan).

Bogdan Andone revine ca antrenor in Liga 1 (31 de jocuri, 14 victorii, 7 remize, 10 infrangeri), gruparea ilfoveana fiind a treia echipa pe care o conduce in principala competitie interna, dupa Astra si FCSB.


Ziua se incheie cu partida Universitatea Craiova - Sepsi OSK (19:00). Meciul e live text aici.

Universitatea Craiova a pierdut trei din precedentele patru meciuri jucate acasa (0-1 cu Academica, 0-1 cu Chindia, 0-2 cu FCSB), singurul succes fiind cu Gaz Metan (3-1, pe 7 decembrie 2020).

Universitatea Craiova are a doua cea mai buna aparare din campionat, doar noua goluri primite, dintre care sase pe teren propriu.

Covasnenii au primit cel putin un gol in sase din precedentele sapte deplasari din campionat.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de noua ori in principala competitie interna, de cinci ori au castigat craiovenii, de trei ori s-a impus Sepsi OSK, in timp ce un meci s-a terminat la egalitate.

Cea mai recenta intalnire directa din campionat: 22 august 2020, Sepsi OSK - Universitatea Craiova 0-1, gol inscris de Elvir Koljic.



CASA Liga 1 revine cu prima etapa din 2021