Liga 1

Calcule pentru titlu in Liga 1. CFR vs FCSB inaintea ultimelor doua etape

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Cu doua etape ramase de disputat din actualul sezon din CASA Liga 1, CFR Cluj pare scapata in castigatoare pentru al patrulea titlu consecutiv.

FCSB pastreaza sanse minime de a incurca planurile formatiei din Gruia si totul depinde de rezultatul meciului dintre FC Botosani si CFR Cluj.

Formatia pregatita de Edi Iordanescu are un avans de patru puncte in fata celor de la FCSB si, in eventualitatea unui succes la Botosani, echipa din Gruia va obtine matematic titlul inaintea confruntarii din ultima etapa.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, isi pune toate sperantele in Botosani ca va reusi sa o incurce pe CFR Cluj.

“Daca fac macar un egal, o sa ma intalnesc cu el (n.r. – Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani) sa bem o sampanie grasa”, a declarat Becali la Pro x.

FCSB are meci pe teren propriu la Giurgiu cu Universitatea Craiova.

Daca CFR Cluj pierde la Botosani si FCSB o invinge pe Craiova, cele doua rivale la titlu ar ajunge la egalitate de puncte inaintea meciului direct din ultima etapa.

In acest scenariu, CFR Cluj ar avea nevoie de un egal pentru a obtine titlul la egalitate de puncte, pentru ca FCSB a beneficiat de rotunjirea punctelor la intrarea in playoff.

FCSB trebuie sa castige ultimele doua meciuri ramase, iar CFR Cluj sa nu castige la Botosani, pentru ca titlul sa fie obtinut de echipa cu baza de pregatire in Berceni.



Calcule pentru titlu in Liga 1. CFR vs FCSB inaintea ultimelor doua etape