Liga 1

Calcule pentru playoff, cu trei echipe in lupta pentru doua locuri. Hagi: “Doar in Romania doi e mai mare ca trei”

Inaintea rundei finale a sezonului regulat in Liga 1 Betano cunoastem patru dintre cele sase echipe care vor continua campionatul in playoff.

CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova si Astra Giurgiu sunt calificate in playoff inaintea etapei a 26-a, ultima a sezonului regulat.

Raman sa se lupte pentru ultimele doua locuri echipele Viitorul (41 puncte), Dinamo (39) si CSM Poli Iasi (39), cu mentiunea ca Viitorul si CSM Poli Iasi se vor duela in meci direct pe terenul echipei lui Flavius Stoican.

Clasamentul in Liga 1 Betano inaintea etapei finale din sezonul regulat

Astra, calificata in playoff dupa victoria celor de la Viitorul cu Botosani (2-1), desi cele doua echipe sunt la egalitate de puncte inaintea rundei finale, o va intalni acasa pe Dinamo si va arbitra lupta pentru playoff.

“Numai in Romania poate sa fie asa...ca doi e mai mare decat trei. Am invatat asta. E incredibil, nu stiu ce socoteli se fac”, a spus Hagi, antrenorul celor de la Viitorul.

Hagi a vrut sa spuna ca Viitorul ar fi prins playoff-ul dupa un scenariu cu doua remize in ultimele doua meciuri si ca prin victoria cu Botosani nu este inca sigura de playoff.

Astra profita de meciul direct intre Iasi si Viitorul, doar una dintre cele doua avand posibilitatea sa treaca peste giurgiuveni la puncte in clasament.

La meciurile directe Astra sta mai bine ca Viitorul si de aceea giurgiuvenii au obtinut calificarea in playoff desi se afla la egalitate de puncte cu dobrogenii.

CSM Poli Iasi este avantajata in duelurile directe cu Dinamo si, in eventualitatea in care cele doua echipe vor pierde in runda finala si vor ramane la 39 de puncte fiecare, Iasiul va merge in playoff.



Calcule pentru playoff, cu trei echipe in lupta pentru doua locuri. Hagi: “Doar in Romania doi e mai mare ca trei”