Liga 1

Burleanu n-are emotii inaintea alegerilor de la FRF: “Voi castiga”

Razvan Burleanu a declarat, luni dimineata, intr-o emisiune televizata ca n-are emotii inaintea alegerilor programate miercuri, 18 aprilie, la Federatia Romana de Fotbal.

“Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda. Mi s-a pus eticheta ca am fost pus politic la FRF, incercand sa se gaseasca o justificare de ce un tanar de 29 ani la vremea respectiva, care nu facea parte din sistem, din nicio structura mafiota de fotbal, poate castiga alegerile. Nu exista nicio dovada ca m-am vazut cu liderul vreunui partid politic”, a spus Burleanu la Pro x.

“Ceea ce ma face sa fiu increzator este ca din 2014 peste 100 de membri afiliati mi-au dat votul lor, deci si acum ma bazez pe votul lor. Consider ca, in proportie covarsitoare, cei 255 de alegatori sunt independenti. Nu am gasit in programul lui Lupescu o singura idee care sa contribuie la dezvoltarea fotbalului romanesc”, a mai spus Burleanu.

Acesta mai sustine ca va propune extinderea Ligii 1 la un sistem cu 16 echipe pentru anul 2020, “cand intreaga atentie a lumii va fi asupra Romaniei pentru EURO 2020”.



Burleanu n-are emotii inaintea alegerilor de la FRF: “Voi castiga”