Liga 1

Burleanu e sigur de un nou mandat in fruntea FRF

Sursă foto: FRF.ro

Razvan Burleanu a vorbit, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF despre alegerile care vor avea loc in acest an pentru postul de presedinte.

“Eu voi candida, dar nu numai ca voi candida, voi si castiga aceste alegeri. Nu mi-e teama de niciun candidat si nu ma voi retrage din aceasta campanie”, a spus Burleanu intr-o conferinta de presa.

In alta ordine de idei, presedintele FRF a comentat si decizia premierului Mihai Tudose de a-l numi pe Gica Popescu in functia de consilier pe probleme de sport in vederea organizarii meciurilor de la EURO 2020 la Bucuresti.

“Asteptam confirmarea oficial pentru a vedea care este rolul domnului Gheorghe Popescu in acest angrenaj. Vom fi nevoiti sa colaboram cu Gheorghe Popescu atat timp cat vom avea niste documente emise de Guvernul Romaniei”, a mai spus Burleanu.

Relatia dintre cei doi este una mai mult decat rece, practic inexistenta, din perioada campaniei pentru alegerile precedente la FRF care pentru Burleanu s-au soldat cu un loc in fotoliul de presedinte si pentru fostul international cu un loc in detentie la Rahova.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 26 29 59
2 FCSB 26 34 55
3 Craiova 26 15 51
4 Viitorul 26 13 44
5 Astra 26 11 44
6 Poli Iasi 26 3 39
Burleanu e sigur de un nou mandat in fruntea FRF