Liga 1

Burleanu dezlantuit: "N-a fost un fleac, dar i-am ciuruit"

Razvan Burleanu a obtinut un nou mandat de patru ani in fruntea FRF, dupa ce a castigat din primul tur alegerile de miercuri in fata lui Ionut Lupescu.

"Numarul meu de telefon ramane acelasi cum a fost timp de patru ani si dupa. Multumesc contracandidatilor pentru participare. Ati fost azi foarte fermi, drepti, integri. Sunt mandru ca fac parte din aceasta familie. Trebuie sa recunosc ca, desi nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit", au fost primele cuvinte ale lui Burleanu dupa anuntul oficial cu rezultatele scrutinului de la Casa Fotbalului.

La randul sau, Ionut Lupescu a transmis cateva cuvinte fiind vizibil incurcat si afectat de pierderea alegerilor, mai ales ca a ramas somer in urma demisiei de la UEFA.

"Felicitari presedintelui pentru alegerea castigata. Vreau sa multumesc celor care m-au votat si celor care au avut o alta optiune. A fost datoria mea sa vin si sa incerc dezvoltarea fotbalului. Sper ca in urmatorii patru ani sa aveti performanta pe care toata lumea o asteapta", a spus Lupescu, invins categoric de Burleanu.

Marcel Puscas a primit doar opt voturi si a anuntat ca se retrage din fotbal.

"Felicitari Razvan Burleanu, felicitari celor opt care m-ati votat si celor care nu m-ati votat. Va anunt ca este ultima mea zi in fotbal. Va multumesc mult pentru tot", a spus Puscas.



Burleanu dezlantuit: "N-a fost un fleac, dar i-am ciuruit"