Liga 1

Brazilianul Willie Barbosa aduce victoria pentru FC Botosani cu ACS Poli Timisoara

Doua goluri a marcat Willie Barbosa, luni seara, in meciul pe care FC Botosani l-a castigat pe teren propriu cu ACS Poli Timisoara, scor 2-0 (2-0), in ultima partida a etapei a 14-a.

Barbosa a fost fara indoiala omul meciului si acesta avea sa-si inceapa recitalul inca din minutul 10 cand, la capatul unei actiuni personale, a sters transversala cu un sut din unghi.

Gazdele au ratat o alta ocazie in minutul 33 la sutul lui Matulevicius blocat de portarul Straton.

Trei minute mai tarziu Barbosa a deschis scorul dupa o faza plecata din flancul stang. Fulop a deschis excelent acolo jocul si apoi a pasat in centru pentru reluarea lui Willie.

Cu patru minute inaintea pauzei gazdele si-au dublat avantajul prin acelasi Barbosa dupa o spectaculoasa schema pusa in practica la o lovitura libera de pe linia careului de 16 metri.

Mingea a fost jucata de Fulop in stanga pentru Vasvari si acesta a trimis in fata portii pentru reluarea lui Barbosa.

In partea secunda cei de la FC Botosani au tinut de scor jucand la conservarea rezultatului, in timp ce Timisoara s-a dovedit incapabila sa revina in meci.

FC Botosani, echipa eliminata surprinzator din Cupa Romaniei la Afumati pe un teren desfundat, urca pe patru in clasament dupa Steaua, Universitatea Craiova si Viitorul.

ACS Poli Timisoara ramane pe ultimul loc cu zero in dreptul punctelor din clasament.

foto: facebook.com/FCBotosani/



Brazilianul Willie Barbosa aduce victoria pentru FC Botosani cu ACS Poli Timisoara