Liga 1

Brasovul pierde doua puncte cu Dinamo din cauza arbitrajului

Brasovul a fost de doua ori la conducere în meciul de pe teren propriu, dar Dinamo a revenit de fiecare data si a egalat. Stegarii puteau câstiga meciul prin autogolul lui Grigore, dar acesta a fost anulat pentru un offside inexistent. Pentru Brasov au marcat Paul Batin si Mugurel Buga, iar pentru Dinamo au înscris Dragos Grigore si Cosmin Matei. Brasovenii au înscris în finalul meciului golul de 3-2, dar acesta a fost anulat pentru un offside la jucatorul aflat cel mai jos în imaginea de mai sus. Decizia tusierului Miklos Nagy a fost însa gresita asa cum se observa si din captura tv.

FC Brasov - Dinamo in cifre:
- totul despre FC Brasov:
lot, fise jucatori (minute jucate, goluri, cartonase), meciuri, evolutie
- totul despre Dinamo:  lot, fise jucatori (minute jucate, goluri, cartonase), meciuri, evolutie

Brasovul a început meciul în atac, presând înca din primele secunde în jumatatea dinamovista. Mugurel Buga, Iulian Popa sau Paul Batin au fost cei care au semnat cele mai mari ocazii de gol la poarta lui Naumovski în primul sfert de ora, portarul dinamovist fiind învins pentru prima data în minutul 16.

Paul Batin a fost cel care a deschis scorul pentru stegari pe o actiune de contraatac în care a depasit tot ce i-a iesit în cale si a tras apoi imparabil pe sub Naumovski. Un minut mai târziu, Brasovul se putea desprinde pe tabela, dar bara s-a opus la sutul violent expediat de Olariu.

Prima mare ocazie a dinamovistilor a venit abia în minutul 35, când mingea trimisa cu capul de Dragos Grigore a fost respinsa în ultima clipa de Taborda. A urmat o mare ocazie a lui Tucudean, care nu l-a putut învinge pe portarul brasovean în pozitie de unu la unu. Pâna la urma, presiunea câinilor rosii a dat roade si în minutul 39 Dragos Grigore a marcat din interiorul careului, dupa o combinatie superba cu Issa Ba.

Prima repriza s-a încheiat cu o noua ratare a lui Mugurel Buga, pentru ca a doua jumatate a întâlnirii sa debuteze cu doua ocazii ale oaspetilor, cu Alexe si Nica la finalizare.

Buga a revenit în prim-plan în minutul 59, când a reusit în sfârsit sa înscrie, dupa ce a profitat de o minge deviata nefericit de Issa Ba în careu si a sutat superb din întoarcere pe lânga Naumovski. Câteva minute mai târziu, tot Buga putea rezolva meciul pentru trupa lui Ionut Badea, dar primul lui sut a fost parat, iar al doilea deviat pe lânga poarta.

Ca si în prima repriza, dinamovistii s-au napustit la poarta adversa dupa primirea golului si în minutul 72, Cosmin Matei a restabilit egalitatea din nou pentru Dinamo. Pulhac a centrat de pe stânga, fundasii gazdelor au gresit interventia si mingea a ajuns în fata lui Matei, al carui sut din prima l-a lasat fara sanse pe Taborda.

În minutul 88 brasovenii au primit un cadou nesperat, dupa ce Dragos Grigore a trimis cu capul mingea în propria poarta. Autogolul nu a fost însa validat, asta pentru ca de la margine se semnalizase gresit un offside la Velayos. 



Brasovul pierde doua puncte cu Dinamo din cauza arbitrajului