Liga 1

Brasovul a invins Iasiul sub Tampa

FC Brasov a câstigat cu 1-0 partida de pe teren propriu cu CSMS Iasi, din etapa 11 a Ligii 1. Singurul gol al meciului a fost marcat în apropiere de final de capitanul Cristi Munteanu.

Frigul care a pus stapânire brusc pe întreaga tara s-a simtit din plin si la Brasov, meciul stegarilor cu CSMS Iasii fiind aproape înghetat. Desi cele doua echipe au încercat sa joace un meci alert, cu multe combinatii scurte si accelerari în ofensiva, partida nu a aratat ca una animata.

Lungi perioade de timp s-a plimbat mingea dintr-o jumatate în alta fara sa se construiasca periculos, dar meciul nu a fost lipsit total de ocazii. Cele doua formatii au avut partea lor de faze de poarta, cele mai multe apartinând brasovenilor.

Campionul ratarilor în tabara iesenilor a fost Adrian Patulea, care i-a scos din minti pe moldoveni cu sansele irosite. De cealalta parte, cea mai mare ocazie a primei reprize i-a apartinut lui Batin, care a trimis mingea în bara în minutul 27.

Portarul Irimia a salvat Iasiul în câteva faze la începutul reprizei a doua, când brasovenii au apasat tot mai evident pedala de acceleratie. Intrarea lui Georgian Paun a contribuit la cresterea ritmului de joc în tabara gazdelor, care au dominat finalul de meci. Iar în minutul 84, iesenii l-au scapat din ochi pe Cristi Munteanu la o lovitura de colt si mijlocasul stegarilor a înscris nestingherit din marginea careului mic, aducând victoria Brasovului.



Brasovul a invins Iasiul sub Tampa