Liga 1

Botosani smulge un punct cu Sepsi in inferioritate numerica la ultima faza

FC Botosani a obtinut in extremis un punct pe teren propriu cu Sepsi Sf.Gheorghe, scor 2-2, intr-un meci disputat luni in etapa a 6-a din faza playout a Ligii 1 Betano.

Gazdele au deschis scorul prin lovitura de cap a lui Plamada, insa la pauza s-a intrat la egalitate. Petrovikj restabilea egalitatea cu trei minute ramase din primul mitan.

Macedoneanul Simonovski a adus-o pe Sepsi la conducere cu un super sut din marginea careului, o minge trimisa aproape de vinclul portii lui Cobrea.

Un gol marcat de covasneni in superioritate numerica, dupa ce Plamada a incasat al doilea galben in minutul 48 si a fost eliminat.

De altfel, a plouat cu cartonase la Botosani, centralul Sebastian Coltescu din Craiova aratand nu mai putin de zece galbene!

La ultima faza a meciului, un corner de pe partea dreapta in directia de atac, Tincu s-a inaltat dintr-un pachet de jucatori si a restabilit egalitatea cu o lovitura de cap la coltul lung.

Botosaniul a salvat astfel remiza in extremis, in timp ce Sepsi ramane in continuare fara infrangere in playout la doua puncte de locul care duce la baraj.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Cobrea - Dumitraş, Plămadă, A. Burcă, Acsinte - Oaidă, Achim (Tincu '53) - M. Roman, E. Rodriguez (Moruţan '81) - Axente (Golubovici '61). Antrenor: Costel Enache

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly - Martinez, Viera, Jure, Dima - Ghinga, Petrovikj - Kuku (De Oliveira '57), G. Rodriguez (Tandia '66), I. Fulop -Simonovski (Hadnagy '72). Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: Plămadă '15, Golofca '79, Golubovici '79, Roman '90 / Simonovski '35, Fulop '56, De Oliveira '59, Jure '62, Petrovikj '66, Viera '79

Cartonaş roşu: Plămadă '49

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu



Botosani smulge un punct cu Sepsi in inferioritate numerica la ultima faza