Liga 1

Botosani si CFR Cluj ofera singura remiza din prima etapa

Sursă foto: facebook.com/fcbotosani

Echipele FC Botosani si CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), luni seara, in epilogul primei etape din Liga 1 Betano. Meciul a fost live text aici.

Un meci cu doua reprize total opuse in ceea ce priveste nivelul jocului aratat de cele doua formatii.

Pe cat a fost de alert ritmul in primele 45 de minute, cand s-au si marcat cele doua goluri, pe atat de inchis a fost jocul in partea secunda, cand prudenta si scaderea vitezei au oferit un joc destul de inchis.

CFR Cluj a inceput in forta si dupa zece minute echipa pregatita de Dan Petrescu deschidea scorul prin mijocasul Ovidiu Hoban. Sutul acestuia din interiorul careului s-a dus sub bara fara speranta pentru portarul Alberto Cobrea.

Botosaniul a avut un start de partida mai degraba ezitant si pana la jumatatea reprizei, cand Catalin Golofca l-a incercat pe Cosmin Vatca cu un sut de la distanta, oamenii lui Costel Enache nu s-au vazut in atac.

A urmat un sut al lui Steliano Cucu pe langa poarta si apoi a venit egalarea in urma unui corner de pe stanga in directia de atac. Faza a fost precedata de protestele gazdelor la un presupus hent comis de Hoban, insa lovitura de cap excelent plasata de fundasul Andrei Burca a linistit apele in tabara gazdelor.

Dupa marcarea gazdelor Botosaniul a pus stapanire pe joc si Olimpiu Morutan il intindea serios pe Vatca in minutul 36 cu un sut din afara careului.

In partea secunda ocaziile au fost rare, echipa gazda fiind cel mai aproape de gol in doua randuri. Mai intai la sutul lui Bus peste poarta in minutul 63 si apoi la reluarea lui Catalin Popa pe langa poarta in urma unei centrari din dreapta in minutul 74.

Echilibrul numeric al meciului a fost stricat de eliminarea lui Billel Omrani in minutul 72, francezul primind al doilea galben din partea centralului Marcel Birsan pentru o simulare in careul advers.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Miron, Burcă, Muşat - Bordeianu, Cucu - Buş, Moruţan (Fulop '73), Golofca (Serediuc '84) - Popa (Ciacherri '84). Antrenor: Costel Enache

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Luchin, Vinicius, Camora- Păun (Nouvier '46), Culio, Hoban, Deac (Marius Coman '76) - Bokila (Nistor '62), Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Unguruşan '78, Cucu '90+1 / Deac '13, Omrani '53, '72, Culio '86

Cartonaş roşu: Omrani '72



Botosani si CFR Cluj ofera singura remiza din prima etapa