Liga 1

Botosani si Astra deschid etapa cu o remiza

Echipele FC Botosani si Astra Giurgiu au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), vineri seara, in prima partida a etapei a 4-a din Liga 1 Betano.

Francezul Ongeanda, jucator trecut pe la Paris Saint Germain, a deschis scorul dupa 10 minute cu un sut spectaculos din afara careului.

Doua minute mai tarziu gazdele au trecut pe langa 2-0 la sutul grecului Soiledis, cand mingea a mangaiat bara portii lui Lazar.

Astra a egalat in finalul primei reprize prin Bejan la o mare gafa comisa de portarul botosenean Pap. Acesta a iesit total aiurea pe o centrare si i-a permis lui Bejan sa inscrie cu o lovitura de cap din sase metri.

Alibec, pentru prima data folosit titular de la revenirea la Astra, a avut o ocazie in prima repriza si un alt sut periculos, pentru ca apoi sa fie schimbat in minutul 71 cu Bus.

Ultima ocazie a meciului a apartinut gazdelor la reluarea cu capul a masivului croat Brekalo spre coltul scurt. Lazar a intervenit si blocat in extremis mingea.

Din minutul 82 gazdele au evoluat in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Dumitras.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Pap - Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis - Rodriguez, Oaidă - Mihai Roman I, Ongenda (Papa Enrinko '63), Golofca (Brekalo '78) - Mihai Roman II (Chitoşcă '56). Antrenor Costel Enache;

Astra:  Lazar - Stan, Erico, Bejan, Radunovici - Biceanu, Mrzljak - Balaure, Roşu (Moise '58), Llullaku (Begue '81) - Alibec (L. Buş '72). Antrenor Marius Măldărăşanu.

Cartonaşe galbene: Oaidă '14, Miron '26, Mihai Roman I '30, Papa Enrinko '88 / Mrzljak '17, Alibec '31;

Arbitru: Sebastian Colţescu.



Botosani si Astra deschid etapa cu o remiza