Liga 1

Botosani revine de la 0-2 si scoate un punct cu FCSB

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Mutarea fortata la Voluntari n-a fost de bun augur pentru FCSB care, la trei zile dupa eliminarea din Europa League, traieste un nou esec dupa ce a avut 2-0 pe tabela.

FCSB - Botosani s-a incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa ce la jumatatea primei reprize echipa lui Nicolae Dica controla jocul si avea un avantaj linistitor.

Man deschisese scorul in minutul 4 cu o reluare din cativa metri la incercarea nereusita de sut a lui Coman, minge transformata pana la urma in pasa decisiva.

Asa am trait FCSB - Botosani 2-2

Acelasi Coman obtinea o lovitura de la 11 metri transformata in gol de Gnohere cu sut plasat pe centrul portii.

Grecul Soiledis a tras primul semnal de alarma la poarta stelista, punandu-l la incercare pe Vlad cu un sut din lovitura libera in minutul 34.

O faza care a anuntat golul lui Enriko Papa din minutul 42. Reusita venita dupa o faza fixa din flancul stang, Papa trimitand pe spate la coltul lung.

Un gol care a schimbat cu totul datele problemei pentru repriza secunda. Dica a inceput cu Filip in locul lui Zlatinsky, neconvingator dupa primele 45 de minute in tricoul ros-albastru.

Costel Enache a mutat insa hotarator prin trimiterea in teren a lui Ongenda, un fotbalist de calitate care a desfacut jocul Botosaniului la centrul terenului si care a creat pericol in jumatatea stelista.

Cu un sfert de ora inainte de finalul meciului oaspetii au egalat prin Roman, jucator care a reluat din intoarcere langa bara.

FCSB si-a amintit sa atace poarta in minutele de final ratand trei ocazii, prin Man, Rusescu si Morutan.

Intre aceste oportunitatilor ale gazdelor Golofca a primit o pasa cu exteriorul de la Ongenda si doar aparitia lui Planic a privat Botosaniul de golul trei. Vlad ar fi fost victima sigura la un sut din cativa metri.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Jakolis, Planic, Nedelcu, Jr. Morais – Pintilii (Moruţan ’80), Zlatinski (Filip ’46) - Man, Rusescu, Coman (Teixeira ’66) – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

FC Botoşani: Pap - Patache, Piţian, Burcă, Soiledis - Rodriguez, Oaidă – Chitoşcă (Ongenda ’64), E. Papa (Piftor ’78), Golofca (Florescu ‘90+2) - M. Roman. Antrenor: Costel Enache.

Cartonaşe galbene: J. Morais ’29, Jakolis ’42, Nedelcu ‘45+1, Man ’67, Filip ’71, Planic ‘84 / Chitoşcă ’23, Papa ’53, Florescu ‘90+3.

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



Botosani revine de la 0-2 si scoate un punct cu FCSB