Liga 1

Botosani rasuceste cutitul in rana sibienilor de la Hermannstadt

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc/

Echipa FC Botosani a castigat la Sibiu cu doua goluri pe final de meci si o condamna practic pe Hermannstadt sa ramana in zona fierbinte din subsolul clasamentului.

Sibiul a dominat prima repriza si a ratat cateva bune sanse de gol la 0-0, insa prudenta a pus stapanire pe jocul formatiei lui Vasile Miriuta in partea secunda.

Pe fondul unei tactici de asteptare sibienii au primit doua goluri in minutele de final si dupa aceasta runda s-ar putea trezi pe loc direct retrogradabil cu doua etape pana la incheierea playout-ului.

Mihai Roman a deschis scorul in minutul 85, iar cinci minute mai tarziu Golofca a inchis tabela dupa o faza de contraatac.

Doua goluri marcate in inferioritate numerica, dupa ce Oaida a primit cartonasul rosu in minutul 81.

Botosani acumuleaza 38 de puncte si pune presiune pe Gaz Metan Medias, in timp ce Hermannstadt ramane pe sase, locul de baraj, cu doar 24 de puncte in cont.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Dandea, Stoica, Tătar - Dâlbea, Dumitriu - Serediuc (Acsinte '74), Tsomou (Offenbacher '81), Jazvic (Petrescu '62)- Blănaru. Antrenor: Vasile Miriuţă;

FC Botoşani: Fraisl - Patache, Piţian (Chindriş '46), Burcă, Holzmann (Soiledis '45+1) - J.Rodriguez, Târşă (Oaidă '74)- Fabbrini, Ongenda, Golofca - M.Roman. Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Cartonaşe galbene: Tsoumou '23 / Rodriguez '69, Oaidă "80, '81;

Cartonaş roşu: Oaidă '81;

George Găman (arbitru).



Botosani rasuceste cutitul in rana sibienilor de la Hermannstadt