Liga 1

Botosani obtine prima victorie cu FCSB in istoria intalnirilor directe

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Dupa 12 meciuri in care a obtinut doar doua remize, FC Botosani a obtinut in cele din urma prima victorie in fata celor de la FCSB. Un 2-0 in deplasare, la Pitesti, in ultima partida a etapei a 3-a din Liga 1.

Meciul de la Pitest a evoluat din rau in mai rau pentru FCSB. Mai intai, in minutul 23, Man s-a accidentat dupa o faza in careul advers, acuzand o problema musculara la coapsa piciorului stang.

Aceasta dupa ce in minutul 9 cei de la Botosani trasesera primul semnal de alarma la poarta lui Vlad prin Ongenda. Replica ros-albastrilor a venit imediat prin sutul lui Vina din afara careului, ceea ce a ramas pana la pauza cea mai importanta ocazie a gazdelor.

Botosaniul a ratat deschiderea scorului in minutul 13 prin sutul lui Andronic putin pe langa poarta.

In cele din urma, pe fondul de dominare al jocului de catre oaspeti, acelasi Andronic a marcat pentru 1-0 in minutul 18, dupa ce Askovski a trecut ca pe bulevard prin apararea stelista.

Askovski a ratat apoi, in minutul 24, o noua ocazie de gol, dupa care Ongenda a facut 2-0 cu cinci minute inaintea pauzei dupa un contraatac pornit de la o minge pierduta usor de Tanase in marginea careului advers.

La sase minute dupa pauza Tanase a ratat cea mai mare ocazie a gazdelor trimitand pe langa poarta singur cu goalkeeper-ul advers.

Pana la final FCSB a macinat in gol si a mai avut o singura sansa de a marca la sutul lui Coman blocat de portarul oaspetilor.



Botosani obtine prima victorie cu FCSB in istoria intalnirilor directe