Liga 1

Botosani isi consolideaza locul in playoff

Sursă foto: fcbotosani.ro

Prezenta celor de la FC Botosani in partea superioara a clasamentului nu mai constituie de acum o surpriza si devine o certitudine dupa 1-0 cu Voluntari intr-un meci din etapa a 17-a. Meciul a fost live text aici.

Rezultat in urma caruia echipa moldoveana ajunge la 31 de puncte in clasament si consolideaza pozitia a 4-a.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Morutan in minutul 7 dupa o actiune in trei la care au mai participat Bus cu centrarea din flancul stang si Roman cu recentrarea pe coltul lung.

Pana la pauza acelasi Morutan a mai avut un sut periculos pe poarta din actiune in minutul 20, dupa care Bus l-a pus si el la incercare pe Balauru cu un sut pe coltul scurt.

Partea secunda a debutat cu o noua actiune a gazdelor cu Morutan in prim plan dupa urcarea lui Ungurusan pe dreapta in suprafata de pedeapsa.

Minutul 74 a adus sutul lui Popa din afara careului, o minge care a prins pamantul in fata portii, obligandu-l pe Balauru la o interventie salvatoare.

Lovitura de cap a lui Miron din minutul 76 avea sa fie ultima ocazie a gazdelor, dupa care portarul Cobrea a respins peste bara un sut din lovitura libera la cea mai importanta ocazie a meciului pentru ilfoveni.



Botosani isi consolideaza locul in playoff