Liga 1

Botosani invinge la Chiajna si spera in continuare la playoff

Sursă foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Nici macar inlocuirea lui Dorinel Munteanu cu Adrian Falub in pauza de iarna nu a schimbat datele problemei pentru Concordia Chiajna, echipa invinsa acasa de FC Botosani, vineri seara, in primul meci al etapei a 22-a, prima din 2019 in Liga 1 Betano.

Fabbrini a marcat unicul gol al meciului in minutul 72 cu un sut din interiorul careului dupa o faza rapida de contraatac.

Un meci pe care Concordia l-a dominat in primele sale minute, cand Bawab si Guessan au amenintat poarta adversa, ultimul ratand incredibil dintr-o pozitie favorabila.

Asa am trait Concordia - FC Botosani 0-1

Botosaniul s-a vazut in ofensiva la sutul lui Ongenda din lovitura libera, dupa care cea mai mare ocazie a oaspetilor avea sa fie ratata de Fulop. Minge trimisa pe langa poarta dupa un contraatac.

Oaspetii au trecut pe langa gol si in minutul 23, cand portarul Caparco a respins in corner sutul din actiune al lui Golofca.

Miron a fost aproape de gol in minutul 30 din centrarea lui Ongenda de pe flancul drept si repriza s-a incheiat cu Botosaniul in ofensiva totala.

Concordia a parut ca echilibreaza disputa dupa pauza, dar golul lui Fabbrini a cazut ca un trasnet pentru oamenii lui Falub.

Se putea incheia chiar mai rau de atat pentru Concordia, Albu intervenind decisiv in minutul 86 respingand de pe linia portii sutul lui Fulop.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Caparco - Albu, Marc, Bărboianu - Grădinaru, Ropotan, Gorobsov (Prepeliţă ’79), Fota (Radu ’71) - Măzărache, Bawab (Ivanovici ’76), Guessan. Antrenor: Adrian Falub;

FC Botoşani: Pap - Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis – Karaboue (Roman ‘69), Rodriguez - Ongenda, Fabbrini, Golofca (Buş ’80) – Fulop (Chindriş ’88). Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Cartonaşe galbene: Măzărache ’29, Bărboianu ’33, Bawab ’37, Ropotan ’63, Radu ’76, Guessan ‘77 / Rodriguez ’51, Miron ‘77;

Arbitru: George Cătălin Găman.



Botosani invinge la Chiajna si spera in continuare la playoff