Liga 1

Botosani invinge Craiova la debutul lui Ciobotariu pe banca

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

In ultima partida a etapei a 16-a din Liga 1 Betano echipa FC Botosani a invins pe U Craiova, cu 2-1.

Golurile gazdelor au fost marcate in prima repriza de Fabrrini (min. 25) cu un super sut din interiorul careului si Fulop, jucator care a reluat cu capul din sase metri o centrare fabuloasa din rabona a lui Roman.

Craiova s-a trezit dupa pauza si a ratat doua bune ocazii prin Cicaldau si Koljic in minutele 55, respectiv 60.

In cele din urma oltenii au redus din diferenta prin Mateiu cu 11 minute inaintea finalului, acesta reluand in poarta din sase metri o centrare venita din stanga.

Dimitrov in minutul 84 cu sut in plasa laterala si Meza Colli cu o minge deviata in corner in prelungirile partidei au ratat alte doua bune oportunitati de a marca.

Oltenii au fost privati de doua lovituri de la 11 metri in partea secunda a meciului, una la un hent comis de Burca si a doua la tinerea de tricou in careu a lui Glavina.

Botosani urca pe opt in clasament dupa aceasta a sasea victorie consecutiva pe teren propriu in fata Craiovei.

Oltenii inca n-au obtinut niciun punct in deplasarea de la Botosani si pierd contactul pentru moment cu primele doua clasate, CFR Cluj si FCSB.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Pap - Patache, Miron, Burcă, Dumitraş (Chitoşcă '43) - E. Papa, Karaboue (Târşa '85) - Golofca (Ongenda '73), Fulop, Fabbrini - M. Roman. Antrenor: Liviu Ciobotariu;

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ (Meza '46), Mihăilă (Fedele '76), Burlacu (Glavina '62)- Koljic. Antrenor: Devis Mangia;

Cartonaşe galbene: Patache '54, Golofca '65 / Mihăilă '17, Dimitrov '34, Bărbuţ '38, Kelic '46, Bancu '68;

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs.



Botosani invinge Craiova la debutul lui Ciobotariu pe banca