Liga 1

Botosani – Craiova, duel pentru podium in Liga 1 Betano

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial/

Etapa a 19-a debuteaza vineri seara cu meciurile Juventus Bucuresti – Concordia Chiajna (18:00) si FC Botosani – CSU Craiova (20:45), acesta din urma o partida cu implicatii in lupta pentru podium.

Botosani si Craiova sunt despartite de patru puncte inaintea meciului direct, iar o victorie a gazdelor ar dinamiza lupta in partea superioara a clasamentului.

O singura partida au pierdut moldovenii in ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu in campionat, 1-3 cu Astra pe 8 septembrie. Sase victorii si trei remize au obtinut cei de la Botosani in restul partidelor.

De cealalta parte, Craiova are o singura infrangere in deplasare sezonul curent, 2-1 la CFR Cluj. Sase victorii si doua remize au obtinut oltenii pe teren strain, meciuri in care au marcat cel putin un gol. In sase dintre confruntarile de afara CSU Craiova a punctat chiar de doua ori.

Bilantul intalnirilor directe intre Botosani si Craiova este in cumpana: cate patru victorii de fiecare parte si o singura remiza.

Sezonul precedent cele doua echipe si-au impartit victoriile, impunandu-se pe teren propriu cu acelasi scor, 1-0.

Cu 1-0 s-a incheiat si ultima disputa Craiova – Botosani, pe 13 august, bulgarul Zlatinski marcand din pasa brazilianului Gustavo.



Botosani – Craiova, duel pentru podium in Liga 1 Betano