Liga 1

Becali ii raspunde lui Hagi: “Nu exista scandal intre noi”

Gigi Becali sustine ca nu are nicio problema cu Gheorghe Hagi si ca intre cei doi nu exista niciun scandal pe subiectul titlului din Liga 1.

“Nu exista nici macar zero la suta cearta sau scandal intre mine si Hagi. Eu la ora aceasta nu am curajul sa-l sun pe Hagi, dar asta nu inseamna scandal, inseamna respect. Daca dreptatea e de partea lor, de ce sa la fie frica de judecator? Le va da dreptate si asta e. Il voi suna pe Hagi cand voi considera ca nu-mi inchide telefon. Nu sun un om care e suparat”, a spus Becali, vineri, la Antena 3.

“Miza disputei este ca eu sunt propietarul unei societati Steaua si care a iesit la egalitate de puncte cu Viitorul. Noi vedem regulamentul intr-un fel, LPF in alt fel si mergem la un judecator. Nu vad niciun scandal in asta ca vreau sa se faca dreptate. Nu am suparat si nu supar pe nimeni”, a adaugat Becali.

Acesta a mai spus ca peste o luna de zile va glumi cu Hagi pe tema titlului din Liga 1 si ca miza financiara a disputei de la TAS de de 40-50 milioane de euro.

“Si atunci nu se merita sa facem dreptate la judecator?”, a intrebat Becali in interventia sa de la postul mai sus amintit.

“Odata m-am certat cu Gica si am fost vinovat, dar nu ma mai cert cu el in viata mea, niciodata. Orice ar spune el, eu spun da, asa este”, a mai spus Becali.

Hagi se arata dezgustat de atitudinea lui Becali, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat al celor de la Viitorul.



Becali ii raspunde lui Hagi: “Nu exista scandal intre noi”