Liga 1

Becali a fortat introducerea lui Ivan la meciul Craiova-Viitorul

Gigi Becali continua tirada indreptata impotriva celor de la CS Universitatea Craiova si povesteste cum i-a fortat pe olteni sa-l introduca in teren pe Andrei Ivan in primul minut al reprizei secunde.

“Daca nu-l vad pe Ivan la pauza in teren, maine dimineata ma duc direct la DNA. Mai inteleg un non-combat, cum a facut CFR, nu si-au dat viata, dar nu sa pui patru copii pe teren. Dupa ce ca au intrat abuziv in Divizia B, ca ei nu sunt Universitatea Craiova, acum vii si nesocotesti competitia. Atata tupeu, sa bagi patru copii asa n-am mai vazut”, a spus Becali ca i-a transmis lui Marcel Popescu in prima repriza a meciului dintre Craiova si Viitorul.

“Nu fac la DNA, ca nu ma lasa inima, voi face pe cale sportiva. Eu fac ceea ce trebuie sa fac, pentru ca nu-mi convine ca niste oameni aflati cu noi in asociere fac ceea ce fac. Daca nu vor fi sanctionati, asta e, doar nu o sa ma dau peste cap. Fac sesizari ca pe viitor sa nu se mai intample. Noi cerem excluderea celor de la Craiova. Nu e vorba de vaicareala. Pierde Becali campionatul, asta e. Noi vrem doar respect si atat. Faci experiente cu un portar de 18 ani cand mai avem doua etape. Nu se face asa ceva”, a adaugat Becali la postul sport.ro

Asteptari de la Viitorul-CFR

“De la Viitorul-CFR ce asteptari sa am, sa joace fotbal. Pe mine ma intereseaza sa castigam noi campionatul, dar la ora asta vreau doar sa existe curatenie intr-o casa, fotbalul, unde sunt si eu”, a adaugat Becali.



Becali a fortat introducerea lui Ivan la meciul Craiova-Viitorul