Liga 1

Becali a facut circ la Craiova!

Gigi Becali a fost apucat de febra cand a vazut atata lume in fata la stadionul Ion Oblemenco si a tinut sa se proclame presedinte din masina lui Adrian Mititelu.

Puhoi de lume la plecare Stelei de la Craiova. Gigi Becali tocmai daduse niste declaratii si s-a urcat in masina Mercedes a lui Adrian Mititelu, pentru a evacua zona.

In timp ce masina se pusese in miscare, Becali a iesit pe trapa si a inceput sa bata cu mainile in capota: "Cand o sa ies eu presedinte, cu mine castigati! O sa vedeti! Becali presedinte?", a urlat Becali agatat de masina.

Blog vadim.ro: Comentati aici acest articol

Zeci de oameni s-au imbulzit pentru a-i cere bani. Inainte de spectacolul din Mercedes, Becali a declarat ca "sunt multumit de joc, am spus ca vom avea rezultate cand ma implic, am trecut prinr-o pasa mai proasta, dar acum ne revenim".

Becali s-a aflat in extaz la sfarsitul meciului, si a inceput sa laude pe toata lumea, in ordinea inaltimii, de la Elton la Olaroiu. Desigur, finantatorul Stelei s-a laudat pe el mai intai.

"Sunt un bun psiholog sau nu sunt? Sunt psiholog! O sa vedeti numai victorii de acum inainte. Elton a jucat extraordinar. Steaua a dat cea mai mare lovitura cu transferul asta. Olaroiu e cel mai mare antrenor, nu era in pericol. M-am rugat pentru Steaua, si m-am bucurat de egalul Rapidului. Nu va pot spune ce am vorbit cu jucatorii pentru ca sunt metodele mele psihologice si mi le fura altii. Normal ca trag linie dupa trei etape, dar asta nu inseamna ca pleaca Olaroiu. Vreau 150 de puncte in urmatoarele etape. N-am avut niciodata inima deplasta, asta e fotbalul si daca vrea Dumnezeu iese, si daca nu, asta e. Dezastru e in Irak, nu la fotbal. Fotbalul e un joc care se joaca si cu asta basta. Primele sunt blocate pana la final, si le voi da doar daca se prinde locul doi."

Onlinesport



Becali a facut circ la Craiova!