Liga 1

Barajul pentru Liga 1: “U”Cluj – Hermannstadt, prima infatisare

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

O singura necunoscuta a mai ramas pentru sezonul urmator in Liga 1, si anume care va fi a 14-a participanta in competitie.

Hermannstadt, locul sase la finalul playout-ului din Liga 1, se dueleaza cu Universitatea Cluj, locul trei la finalul sezonului in Liga 2, pentru ultimul loc in primul esalon sezonul viitor.

Primul meci se joaca pe Cluj Arena si e putin probabil ca vreuna dintre formatii sa ia o optiune pentru castigarea dublei manse. Returul de la Sibiu de miercuri, 12 iunie, va fi cu siguranta decisiv.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru U Cluj - Hermannstadt

Un stadion din Sibiu unde echipa locala s-a salvat in extremis de la retrogradarea directa in Liga 2 contra celor de la Dunarea Calarasi in meci direct. Condusa cu 1-0 din minutul 77, ne amintim de golul fostului dinamovist Steliano Filip, Hermannstadt a intors neverosimil rezultatul prin Tsoumou si mai ales Lendric, care a marcat dupa minutul 90 aruncandu-l pe Vasile Miriuta in pragul nebuniei.

La randul lor, cei de la “U”Cluj au tras pana in ultima etapa pentru accederea la barajul de promovare in Liga 1. Echipa lui Bogdan Lobont a suferit o singura infrangere in ultimele opt meciuri oficiale, 2-3 pe teren propriu cu Ripensia Timisoara. In rest sase victorii si o remiza pentru “Sepcile Rosii”.

In ultimele noua meciuri pe Cluj Arena, echipa lui Lobont a obtinut sase victorii, o remiza si a pierdut de doua ori.

Hermannstadt are doar doua victorii in ultimele opt meciuri de Liga 1, si acelea obtinute la limita, pe teren propriu, cu echipele retrogradate la finalul sezonului. Nicio victorie pentru gruparea sibiana in ultimele noua meciuri disputate in deplasare. 2-0 cu Gaz Metan in 15 decembrie 2018 este ultimul succes obtinut de Hermannstadt pe teren strain.



Barajul pentru Liga 1: “U”Cluj – Hermannstadt, prima infatisare