Liga 1

Avancronica meciului Viitorul - Poli Iasi. Hagi il domina autoritar pe Stoican

Sursă foto: https://www.facebook.com/AcademiaHagi/

Cu trei etape ramase din sezonul regular lupta pentru accederea in playoff-ul Ligii 1 devine din ce in ce mai apriga.

Etapa a 24-a este deschisa de meciul Viitorul Constanta - Poli Iasi, doua echipe care tintesc clasarea intre primele sase in momentul tragerii liniei dupa sezonul regular.

Sezonul precedent Viitorul si Poli Iasi au mers brat la brat in playoff dupa victoria dobrogenilor in Copou, insa de aceasta data calculele nu mai sunt chiar atat de simple.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Viitorul - Poli Iasi

Ambele echipe sunt condamnate sa castige vineri seara pentru a-si spori sansele in vederea atingerii obiectivului.

Viitorul traverseaza o perioada negativa, fiind fara victorie in ultimele sase meciuri de campionat. De la 4-1 cu Dinamo pe 1 decembrie 2018 echipa pregatita de Gheorghe Hagi n-a mai invins pe nimeni in Liga 1.

Anul a inceput pentru Viitorul cu 0-0 acasa impotriva Craiovei, urmat de un 0-3 in deplasare cu Astra Giurgiu.

Poli Iasi a pierdut 0-3 in Stefan cel Mare cu Dinamo, dupa care echipa din Copou a obtinut o victorie scurta pe teren propriu, scor 1-0, cu Gaz Metan Medias.

Echipa lui Flavius Stoican a pierdut un singur meci din ultimele sapte disputate in campionat, in rest inregistrand patru victorii si doua remize.

De 13 ori s-au intalnit pana acum Viitorul si Poli Iasi in Liga 1, in opt randuri victoria revenind echipei lui Hagi, trei meciuri s-au terminat remiza, iar de doua ori a castigat gruparea din Copou.

In cele sase meciuri cu Viitorul gazda nu s-a inregistat vreo remiza. Viitorul a castigat de patru ori, Iasiul s-a impus de doua ori.

Viitorul a castigat cea mai recenta confruntare din Liga 1, 2-1 in deplasare pe 5 octombrie 2018, meci in care Ianis Hagi reusea o dubla.

Hagi a castigat toate cele opt meciuri impotriva lui Stoican la nivelul bancilor tehnice.



Avancronica meciului Viitorul - Poli Iasi. Hagi il domina autoritar pe Stoican