Liga 1

Avancronica meciului Universitatea Craiova – Astra Giurgiu

Un duel intre doua echipe cu aspiratii la un loc in playoff si care viseaza la gloria europeana.

Craiova l-a numit pe Victor Piturca in postul de manager general, antrenor al echipei si om cu mana libera in club. Piturca va debuta abia peste doua etape contra celor de la FCSB. De cealalta parte, la Astra a revenit Constantin Budescu, poate cel mai reprezentativ jucator al giurgiuvenilor din istoria acestui club. Craiova a inceput campionatul in forta, cu trei victorii la rand, dar oboseala acumulata in cupele europene si-a spus cuvantul si in urmatoarele trei etape juvetii au mai obtinut doar un singur punct. Astra a inceput mai slab si antrenorul Dan Alexa a fost gata sa se sacrifice, dar apoi echipa din Giurgiu si-a gasit un echilibru in rezultate si se plaseaza in vecinatatea formatiilor din topul ierarhiei. Doua echipe care au marcat din situatii diferite de joc. Craiova are opt goluri, toate marcate din actiune, in timp patru din cele sapte goluri ale Astrei au venit din faze fixe. De 16 ori s-au mai intalni Craiova si Astra in Liga 1. De cinci ori au castigat oltenii, de sapte ori s-au impus giurgiuvenii, iar patru meciuri s-au incheiat la egalitate. La Craiova gazdele s-au impus de doua ori, in vreme ce astralii au plecat de patru ori invingatori. Doua meciuri s-au incheiat nedecis. Sezonul trecut Astra a batut-o pe Craiova in deplasare in ultima etapa sezonului regular, pentru ca in playoff oltenii sa-si ia revansa in returul de la Giurgiu." target="_blank">Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Craiova - Astra

Doua formatii care s-au intarit puternic in aceasta saptamana. Craiova l-a numit pe Victor Piturca in postul de manager general, antrenor al echipei si om cu mana libera in club.

Piturca va debuta abia peste doua etape contra celor de la FCSB.

De cealalta parte, la Astra a revenit Constantin Budescu, poate cel mai reprezentativ jucator al giurgiuvenilor din istoria acestui club.

Craiova a inceput campionatul in forta, cu trei victorii la rand, dar oboseala acumulata in cupele europene si-a spus cuvantul si in urmatoarele trei etape juvetii au mai obtinut doar un singur punct.

Astra a inceput mai slab si antrenorul Dan Alexa a fost gata sa se sacrifice, dar apoi echipa din Giurgiu si-a gasit un echilibru in rezultate si se plaseaza in vecinatatea formatiilor din topul ierarhiei.

Doua echipe care au marcat din situatii diferite de joc.

Craiova are opt goluri, toate marcate din actiune, in timp patru din cele sapte goluri ale Astrei au venit din faze fixe.

De 16 ori s-au mai intalni Craiova si Astra in Liga 1. De cinci ori au castigat oltenii, de sapte ori s-au impus giurgiuvenii, iar patru meciuri s-au incheiat la egalitate.

La Craiova gazdele s-au impus de doua ori, in vreme ce astralii au plecat de patru ori invingatori. Doua meciuri s-au incheiat nedecis.

Sezonul trecut Astra a batut-o pe Craiova in deplasare in ultima etapa sezonului regular, pentru ca in playoff oltenii sa-si ia revansa in returul de la Giurgiu.



Avancronica meciului Universitatea Craiova – Astra Giurgiu