Liga 1

Avancronica meciului Sepsi – FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Pentru prima data cele doua echipe se intalnesc pe terenul de la Sf.Gheorghe, iar meciul se anunta unul foarte disputat.

Sepsi n-a obtinut niciun punct in precedentele trei confruntari cu FCSB, desi la fiecare dintre intalniri a lasat o impresie pozitiva dupa aspectul jocului aratat.

Prima intalnire s-a incheiat si cu cea mai mare diferenta de scor, un 4-0 pentru FCSB in deplasre, dupa care au urmat doua victorii ale ros-albastrilor cu acelasi scor, 2-0. 

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Sepsi - FCSB

La cea mai recenta confruntare, pe 19 august 2018, Sepsi a rezistat 81 de minute pe Arena Nationala, fiind invinsa dupa doua executii din faze fixe, un penalty si o lovitura libera.

Eugen Neagoe n-a castigat niciodata in calitate de antrenor principal contra celor de la FCSB si istoria consemneaza noua partide. Au fost doua remize si sapte infrangeri adunate de fostul secund al lui Victor Piturca la echipa nationala.

De la eliminarea suferit in optimile Cupei Romaniei, scor 1-2 la Calarasi, pentru FCSB au urmat patru meciuri fara infrangere, interval in care gruparea ros-albastra a obtinut trei remize si un egal.

Sepsi a obtinut o singura victorie pe teren propriu in ultimele cinci meciuri disputate, un 1-0 cu Astra Giurgiu. In rest covasnenii au singur egal si trei infrangeri.



Avancronica meciului Sepsi – FCSB