Liga 1

Avancronica meciului Gaz Metan Medias - Voluntari

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Pentru FC Voluntari meciul de la Medias poate insemna, in mare masura, salvarea de la retrogradare.

Cu trei puncte obtinute, joi seara, in epilogul etapei a 12-a din playout, FC Voluntari ar acumula 30 de puncte si s-ar distanta la cinci puncte de Dunarea Calarasi, echipa aflata in prezent pe locul de baraj.

Gaz Metan Medias nu este insa o nuca usor de spart, mai ales pe propriul teren acolo unde echipa lui Edi Iordanescu a pierdut un singur meci in acest an calendaristic, 0-1 cu Sepsi Sf.Gheorghe pe 17 februarie. Trei victorii si patru remize au mai obtinut mediesenii in meciurile de acasa.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Gaz Metan - Voluntari

Infrangerea suferita la Botosani, scor 0-2, a reprezentat pentru Voluntari intreruperea unei serii pozitive de trei victorii si doua remize pe teren strain.

Gaz Metan este echipa cu cel mai bun atac in playout, 17 goluri marcate, iar Voluntari echipa cu cele mai putine meciuri fara gol primit (6).

De 11 ori s-au mai intalnit cele doua echipe la nivelul Ligii 1. Sase victorii a obtinut Gaz Metan, de trei ori s-a incheiat remiza, iar Voluntariul a obtinut doua succese.

Niciodata pana acum Voluntari nu a castigat la Medias in cinci confruntari, obtinand un singur punct in cinci meciuri.

Ultima victorie a ilfovenilor contra celor de la Gaz Metan Medias dateaza din 14 august 2017, 2-1 pe teren propriu. Au urmat doua remize si patru victorii pentru mediseni.



Avancronica meciului Gaz Metan Medias - Voluntari