Liga 1

Avancronica meciului FCSB – Viitorul

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Ultima partida a primei etape din playoff le aduce fata in fata pe FCSB si Viitorul, doua dintre echipele care au oferit meciuri de calitate cu implicatii in lupta pentru titlu.

Nici duelul de luni seara programat pe Arena Nationala de la ora 20:30 nu face exceptie, FCSB si Viitorul neavand alta varianta decat victoria.

FCSB nu-si permite pasi gresiti daca vrea sa ramana in lupta pentru titlu, dupa ce rivalele CFR Cluj si Craiova au castigat meciurile disputate in aceasta runda inaugurala a playoff-ului.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru FCSB - Viitorul

Viitorul a prins in extremis un loc in playoff chiar in ultima etapa, iar moralul jucatorilor lui Gheorghe Hagi este unul foarte bun. Calificata si in semifinalele Cupei Romaniei, Viitorul tinteste un loc pe podiumul Ligii 1 la finalul campionatului.

Singura echipa care a intrat in playoff cu golaveraj negativ este Viitorul. Fosta campioana a marcat cele mai putine goluri (26) dintre echipele ajunse intre primele sase dupa sezonul regular.

De cealalta parte, FCSB are cel mai bun atac din Liga 1 Betano dupa sezonul regular, cu 49 de reusite.

FCSB are procentaj de suta la suta pe teren propriu in acest an cu Mihai Teja pe banca: 3-0 cu Hermannstadt si 3-2 cu Craiova.

Viitorul n-a mai castigat in deplasare din 25 noiembrie 2018, cand s-a impus pe terenul Voluntariului, cu 2-1. Au urmat cinci meciuri in care echipa lui Hagi a obtinut doar doua puncte afara.

Ultimele trei meciuri disputate cu FCSB in postura de gazda au fost castigate de echipa bucuresteana, ultima oara in 10 decembrie 2018, cu 2-0.

De altfel, in sezonul regular FCSB a obtinut victoria in ambele confruntari cu Viitorul. La Ovidiu a fost 4-1 pentru bucuresteni.

Singura victorie a celor de la Viitorul in deplasare cu FCSB a fost obtinuta in 19 mai 2013, cand pe atunci Steaua a disputat ultimul meci in Ghencea. A fost 5-2 pentru Viitorul.



Avancronica meciului FCSB – Viitorul