Liga 1

Avancronica meciului FCSB - Hermannstadt

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Etapa a 23-a se inchide, luni seara, pe Arena Nationala cu meciul dintre FCSB si Hermannstadt, o partida cu o miza mare pentru ambele echipe.

FCSB s-a vazut impinsa de Craiova pe locul al treilea, dupa victoria obtinuta de olteni pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 2-0.

Cu un eventual succes, echipa bucuresteana ar reveni pe locul secund in clasament si s-ar apropia la doar trei puncte de rivala CFR Cluj.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru FCSB - Hermannstadt

O sansa nesperata aparuta dupa ce etapa trecuta diferenta dintre cele doua echipe ar fi putut ajunge la opt puncte, daca liderul campionatului nu s-ar fi impiedicat pe teren propriu de Hermannstadt.

Echipa sibiana a scost un 1-1 in Gruia si nutreste in continuare sperante la un loc in playoff. Cu o victorie la Bucuresti formatia pregatita de Vasile Miriuta ar acumula 32 de puncte si ar fi la doar un singur punct de playoff.

FCSB a inceput neconvingator partea secunda a campionatului, remizand in deplasare cu Dunarea Calarasi (1-1).

Pe teren propriu, ros-albastrii au pierdut doua meciuri in acest sezon, 0-1 cu Concordia Chiajna si 0-2 cu CFR Cluj la ultima vizita pe Arena Nationala.

Patru victorii in deplasare a obtinut Hermannstadt in actuala editie de campionat, prima in Liga 1 pentru echipa infiintata in urma cu doar patru ani.

Hermannstadt a plecat victorioasa de la Iasi, Sf.Gheorghe, Calarasi si Medias, locuri unde adversarii au de regula viata grea.

De doua ori in istorie s-au mai intalnit FCSB si Hermannstadt. Prima data in Cupa Romaniei, optimi de finala, in 2018, cand sibienii au furnizat surpriza, iar in acest sezon de Liga 1, cand FCSB a castigat in deplasare, la Targu Mures, cu 3-1.



Avancronica meciului FCSB - Hermannstadt