Liga 1

Avancronica meciului FCSB - Craiova

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Cel mai asteptat duel al etapei a 25-a in Liga 1 Betano le aduce fata in fata pe FCSB si U Craiova 1948 CS, doua dintre echipele care se lupta pentru titlul de campioana in acest sezon competitional.

Meciul direct programat pe Arena Nationala cu incepere de la ora 20:00 are pe langa rivalitatea fotbalistica existenta intre culorile celor doua echipe si o conotatie speciala oferita de clasament.

Craiova si FCSB se afla la egalitate de puncte si doar golaverajul superior al oltenilor le dau acestora un plus in fata rivalilor bucuresteni.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru FCSB - Craiova

In tur, intr-o zi de trista amintire pentru suflarea olteneasca prin plecarea dintre noi a celui care a fost marele blond Ilie Balaci, Craiova obtinea prima victorie in fata celor de la FCSB de la aparitia in peisajul Ligii 1, in sezonul 2014/2015.

Pana la succesul cu 2-1 de pe noul si spectaculosul stadion Ion Oblemenco cei de la FCSB obtinusera zece victorii, iar alte doua partide se incheiasera la egalitate.

De la reluarea campionatului Craiova a obtinut sapte puncte, in timp ce FCSB doar cinci, ceea ce a facut ca oltenii sa-i ajunga pe bucuresteni in clasament.

Dupa 2-0 cu CFR Cluj acasa si 1-0 in deplasare cu Hermannstadt in ultimele doua meciuri, Craiova este echipa mai in forma inaintea meciului cu FCSB.

Ros-albastrii n-au convins pana acum sub conducerea lui Mihai Teja, obtinand un singur succes, 3-0 acasa cu Hermannstadt, si doua remize pe terenul unor echipe care se lupta pentru evitarea retrogradarii.



Avancronica meciului FCSB - Craiova