Liga 1

Avancronica meciului Craiova - CFR Cluj. Campioana fara infrangere in deplasare!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

De departe cel mai asteptat meci al etapei a 23-a este cel programat in Banie intre echipa locala U Craiova 1948 CS si campioana CFR Cluj.

Un duel intre doua echipe care se lupta pentru titlul de campioana in acest sezon, obiectiv pentru cucerirea caruia si-a depus candidatura si Craiova.

Ambele echipe au remizat in primele meciuri oficiale din 2019, cu lovituri de la 11 metri ratate atat de una cat si de cealalta.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Craiova - CFR Cluj

Opt puncte le separa pe cele doua rivale in clasament dupa 22 de etape, iar Craiova este obligata sa forteze victoria pentru a strange ierarhia la varf.

In pofida celor sase puncte avans fata de FCSB, echipa de pe locul doi, CFR Cluj nu-si permite pasi gresiti in Banie, iar din acest punct de vedere meciul se anunta unul de care pe care deschis oricarui rezultat.

Craiova este recunoscuta pentru forta aratata pe teren propriu, de la infrangerea cu Concordia Chiajna in 20 august 2018 doar doua echipe au mai reusit sa plece neinvinse din Banie, Hermannstadt si Sepsi.

Oltenii sunt neinvinsi pe noul Oblemenco de opt meciuri si spera sa continue aceasta serie si dupa meciul cu CFR Cluj.

Campioana Romaniei nu doar ca n-a pierdut niciun meci in deplasare in acest sezon, dar vine la Craiova dupa opt victorii consecutive in deplasare. Doar Dunarea Calarasi si Gaz Metan Medias au reusit sa le puna frana clujenilor in acest sezon.

Mai mult decat atat, CFR Cluj n-a primit gol in ultimele patru deplasari, in trei dintre acestea intalnind pe Dinamo, Viitorul si FCSB.

Ultimul meci Craiova - CFR Cluj s-a terminat 0-0 in 2018.



Avancronica meciului Craiova - CFR Cluj. Campioana fara infrangere in deplasare!