Liga 1

Avancronica meciului Concordia Chiajna - U Craiova

Concordia si Craiova sunt doua echipe cu obiective diferite, dar pentru care cele trei puncte puse in joc au aceeasi insemnatate.

De 11 ori s-au mai intalnit pe prima scena Concordia si Craiova. De doua ori s-au impus ilfovenii, cinci meciuri s-au terminat la egalitate, iar Craiova a obtinut patru victorii.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Concordia - Craiova

La Chiajna s-au disputat cinci meciuri, iar gazdele au castigat o singura data, in timp ce Craiova s-a impus de doua ori. Alte doua meciuri s-au incheiat nedecis.

Cele mai multe goluri s-au marcat la Chiajna intr-una dintre cele doua remize, un 2-2 in aprilie 2015.

Craiova a castigat la limita, cu 2-1, la ultima vizita pe terenul ilfovenilor in 20 octombrie 2017. Au marcat Baluta si Martic pentru olteni, in timp ce golul gazdelor era adus de Marc.

Cea mai recenta confruntare directa a avut loc in 20 august, iar Concordia a plecat cu toate cele trei puncte de la Craiova, stadion de pe care nu foarte multe echipe se pot lauda ca au plecat cu puncte.

Concordia Chiajna are o serie de sase meciuri fara victorie. Practic de la succesul din deplasare cu FCSB, 1-0 pe 7 octombrie, ilfovenii n-au mai batut pe nimeni si au pierdut ultimele doua meciuri de campionat.

Craiova are trei victorii in ultimele cinci meciuri, un egal si o infrangere la Botosani.

Redactia noastra recomanda la Concordia - Craiova un meci in care ambele echipe marcheaza, pronostic care la BAUMBET e premiat cu o cota de 2.30Avancronica meciului Concordia Chiajna - U Craiova