Liga 1

Avancronica meciului CFR Cluj – Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Meciul care poate decide titlul in Liga 1 se disputa, duminica seara, intre CFR Cluj si U Craiova 1948 CS, in penultima etapa din playoff.

CFR Cluj are doua puncte avans fata de rivala FCSB si are nevoie de un egal pentru a-si asigura matematic titlul inaintea ultimei etape.

Cu trei puncte avans inaintea meciului direct cu FCSB din etapa finala, cei de la CFR Cluj ar fi avantajati ca nu au beneficiat de rotunjirea punctelor dupa incheierea sezonului regular.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul CFR Cluj - Craiova

Craiova ocupa locul trei si simte amenintarea celor de la Viitorul echipa care, prin jocul rezultatelor in ultimele doua runde, i-ar putea lasa pe olteni in afara locurilor de Europa League.

Astfel, un motiv in plus pentru Craiova sa traga tare in Gruia unde a castigat de doua ori in opt meciuri de campionat. CFR Cluj a castigat trei dintre dispute, iar in alte trei ocazii s-a terminat remiza.

In total cele doua echipe s-au duelat de 17 ori la nivelul primului esalon, oltenii avand palmares superior, sase victorii la cinci. Alte sase meciuri s-au terminat la egalitate, rezultatul la care viseaza Dan Petrescu pentru jocul de duminica seara.

Se vor intalni cu aceasta ocazie cele mai bune aparari din playoff: CFR cu 13 goluri primie si Craiova cu 7 goluri primite.

O singura infrangere a suferit CFR Cluj pe teren propriu in ultimele 35 de meciuri jucate acasa, 1-2 cu Viitorul pe 2 septembrie 2018.



Avancronica meciului CFR Cluj – Craiova