Liga 1

Avancronica meciului CFR Cluj – Astra Giurgiu

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Dan Petrescu redebuteaza pe banca celor de la CFR Cluj, sambata seara, de la 21:30, in etapa a 3-a din playoff contra celor de la Astra Giurgiu.

Duelul din Gruia se anunta unul extrem de interesant chiar daca diferenta din clasament este una apreciabila.

CFR Cluj conduce in clasamentul din playoff si este favorita la obtinerea unui al doilea titlu consecutiv, sansele ardelenilor crescand considerabil dupa venirea lui Dan Petrescu.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru CFR Cluj - Astra

Astra Giurgiu a pierdut primele doua partide din playoff, dar echipa lui Costel Enache incearca sa mai salveze ce se mai poate salva.

Reintrarea lui Denis Alibec ar putea constitui plusul ofensiv care a lipsit la partidele cu Craiova si FCSB, ambele pierdute de giurgiuveni.

CFR Cluj n-a mai pierdut acasa din 2 septembrie 2018, scor 1-2 cu Viitorul. A fost singura infrangere in ultimele 32 de meciuri jucate pe teren propriu in campionat, interval in care echipa din Gruia a obtinut 19 succese si 12 remize.

O singura partida a pierdut Astra din ultimele zece jucate pe teren strain in Liga 1, acel 0-1 de la Craiova din debutul playoff-ului in 10 martie.

CFR Cluj vs Astra în Liga 1: 24 de jocuri - 13 victorii CFR - 8 remize - 3 succese Astra;

Palmares cu CFR gazdă: 12 jocuri - 6 victorii CFR - 5 remize - un succes Astra.

Cea mai recentă întâlnire directă: 16 februarie 2019, CFR Cluj - Astra 1-1 (marcatori Andrei Mureşan, respectiv Risto Radunovic).

Interesant este ca Dan Petrescu si Costel Enache s-au mai duelat de trei ori pana acum in toate competitiile si de fiecare data meciurile directe s-au incheiat la egalitate.



Avancronica meciului CFR Cluj – Astra Giurgiu