Liga 1

Atac la campioana. Petrolul contesta prezent jucatorilor Benga si Ljubinkovic in cantonamentul Otelului

Oficialii nou-promovatei Petrolul Ploiesti au declarat, sambata dimineata, ca vor reclama la FRF transferurile jucatorilor Alexandru Benga si Zoran Ljubinkovic la campioana Otelul Galati.
Gazarii sustin ca cei doi jucatori se afla inca sub contract cu Petrolul si astfel nu aveau permisiunea de a merge in cantonamentul formatiei pregatite de Dorinel Munteanu.

"FC Petrolul Ploiesti precizeaza faptul ca jucatorii Zoran Ljubinkovic si Alexandru Benga au contracte în derulare cu clubul nostru pâna la data de 30.06.2011. Consideram, astfel, ca prezenta celor doi jucatori la antrenamentele echipei Otelul Galati încalca regulamentele în vigoare, atâta vreme cât clubul FC Petrolul nu a fost solicitat sa-si dea acordul în acest sens.

"În aceste conditii, FC Petrolul îsi rezerva dreptul de a sesiza forurile competente, pentru a fi luate masurile regulamentare. Pâna atunci, îi asteptam pe cei doi jucatori sa se prezinte, luni, 20 iunie, la reunirea lotului, pentru a-si respecta, astfel, contractul cu FC Petrolul Ploiesti", se arata in comunicatul ploiestenilor publicat pe site-ul oficial.

Onlinesport



Atac la campioana. Petrolul contesta prezent jucatorilor Benga si Ljubinkovic in cantonamentul Otelului