FCSB

Steaua anunta un transfer misterios: "Cu el vom fi Barcelona Romaniei"

Gigi Becali a anuntat ca marti va face public numele unui nou jucator pe care Steaua il va transfera, la finalul meciului dintre FC Vaslui si Rapid.
"Nu o sa vina multi jucatori. Chipciu, Chiriches si mai vine un jucator surpriza maine, o sa anunt dupa meciul Vasluiului ca altfel nu mi-l mai da. Daca e Wesley? Nu stiu! Cu Chipciu si cu jucatorul pe care il iau maine, vom fi Barcelona Romaniei", a spus Becali la Digi Sport.

De asemenea, Becali a lasat sa se inteleaga ca transferul lui Ovidiu Dananae are sanse mici sa se mai perfecteze desi jucatorul a semnat.

"Am semnat cu Dananae, dar l-am vazut pe Lupu. Asta e fotbalist, ma! Stapanire de sine, forta, viteza! Joaca si stanga dreapta! O sa-i zic lui Ilie ca avem in curtea noastra, ce ne mai trebuie alt fundas dreapta!?", a comentat Becali.

Totodata, Becali a vorbit din nou si despre plecarile de la Steaua. "Emeghara si Galamaz vor pleca, dar fratii Costea nu, sunt un subiect inchis. Latovlevici o sa plece daca o sa dea francezii 1.2 milioane de euro. Am marit pretul dupa meciul cu Larnaca, daca a inceput sa dea calcaie...", a precizat Becali.

Onlinesport


Steaua anunta un transfer misterios: "Cu el vom fi Barcelona Romaniei"