Liga 1

Astra urca pe podium dupa victoria de la Botosani

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Liga 1 Betano s-a reluat, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Astra Giurgiu, meci castigat de fosta campioana a Romaniei, cu 3-1 (1-1).

O victorie care o propulseaza pe Astra Giurgiu pana pe pozitia a treia a clasamentului, la egalitate de puncte (18) cu CSU Craiova si FCSB, echipa cu un meci mai putin disputat.

Botosaniul a dominat inceputul meciului si in cele din urma echipa lui Costel Enache a reusit deschiderea scorului in minutul 31 prin Moise.

Roman a centrat din dreapta pentru Ciaccheri, mingea a ajuns cu sansa la Bus care l-a invins pe Iliev cu un sut la coltul scurt.

Cu un minut inaintea pauzei giurgiuvenii au restabilit egalitatea prin Moise, jucator care a inscris din pasa lui Ionita la o ezitare a fundasului central advers Miron.

In partea secunda jocul a fost destul de fragmentat in primele minute si prima ocazie a aparut abia in minutul 59 la sutul lui Ionita blocat de portarul Pap.

Belu a adus-o pe Astra in avantaj, in minutul 71, cu un sut la coltul lung dupa o faza lucrata de oaspeti in flancul drept si o demarcare la limita offside-ului.

Balaure avea sa inchida tabela in minutul 87, dupa ce tot el ratase o mare ocazi cateva minute mai devreme singur cu Pap.



Astra urca pe podium dupa victoria de la Botosani