Liga 1

Astra si Steaua termina egal si controversat ultimul meci al anului

Intr-una dintre cele mai discutate si controversate partide ale sezonului, Astra si Steaua au incheiat la egalitate, sambata seara, scor 1-1. Ambele goluri au fost marcate in primele 45 de minute.

Cele doua echipe au trecut rapid peste faza de constructie si prima ocazie a meciului a apartinut celor de la Astra in minutul 3.

Budescu a executat la interior o lovitura libera si Yazalde a reluat cu capul in bratele lui Tatarusanu.

Steaua a ocupat pozitii avansate in jumatatea adversa si a replicat taios prin Tanase. Sutul acestuia din minutul 5 a fost scos in corner de Lung, portar care l-a inlocuit in ultimul moment pe Coman.

Acelasi Lung avea sa scoata din nou in corner sase minute mai tarziu un sut al lui Chipciu, Steaua fiind mult mai aproape de deschiderea scorului la aceasta faza.

Astra a contraatacat periculos si a fost aproape de gol la o faza trei contra doi, cu Budescu la finalizare sutand intr-un adversa.

A urmat sutul mult peste poarta trimis de Laban intr-un moment bun pentru echipa lui Daniel Isaila.

Italianul Federico Piovaccari a fost bine jucat in minutul 35 si a cazut intr-un duel cu un adversar la marginea careului Astrei. Istvan Kovacs a lasat jocul liber si la faza imediat care a urmat gazdele au deschis scorul pe contraatac.

Mingea a ajuns la Enache si acesta l-a invins pe Tatarusanu cu un sut in forta la coltul scurt.

Laurentiu Reghecampf a rabufnit pe margine, si-a aruncat acreditarea pe pamant si a vrut sa plece la vestiare. Intors din drum de managerul MM Stoica antrenorul stelist a fost in cele din urma trimis in tribuna pentru comportament nesportiv.

La ultima faza a primei reprize Steaua a restabilit egalitatea prin Varela, sut pe jos din interiorul careului, dupa un corner obtinut de acelasi jucator.

In partea secunda ocaziile au fost putine la ambele porti, iar cea mai mare sansa de gol a fost irosita de gazde.

Muresan a patruns pe un culoar favorabil in minutul 64 si l-a gasit ideal demarcat pe Bukari. Sutul acestuia pe jos a fost retinut de Tatarusanu.



Astra si Steaua termina egal si controversat ultimul meci al anului