Liga 1

Astra si Craiova s-au anihilat in primul meci din playoff

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

Primul meci din playoff-ul acestei editii de campionat a debutat, sambata seara, la Giurgiu cu meciul dintre Astra si Universitatea Craiova, o partida care s-a incheiat la egalitate, scor 0-0. Vedeti cum arata clasamentul din playoff.

Craiova nu s-a dezis de jocul ofensiv nici in partida cu Astra si a ratat prima ocazie la jumatatea reprizei prin Ivan. Meciul a fost live text aici.

Scapat singur cu portarul Lung atacantul oltenilor a ales cea mai neinspirata solutie si a trimis o incercare de scarita.

Gazdele au replicat prin sutul lui Niculae si balonul trimis de Teixeira care l-a intins serios pe portarul Calancea in minutul 28.

Ocazie de gol pentru Craiova in minutul 35 la incursiunea lui Baluta. Portarul Lung a blocat in extremis cu pretul unui corner.

Un minut mai tarziu Baluta a incercat poarta cu stangul si Lung a respins in corner intr-un moment de mare presiune a juvetilor.

Sumudica a operat doua modificari la pauza prin Belu in locul lui Stan si Oros in locul lui Lovin, doua schimbari menita sa readuca echilibrul la centrul terenului.

Astra a inceput mai bine partea secunda si Balaure a trimis periculos in fata portii unde nimeni nu s-a aflat pentru a relua decisiv.

Budescu a iesit la rampa in minutul 49 printr-un sut blocat de Calancea, pentru ca in minutul 60 decarul Astrei sa trimita putin pe langa poarta dupa o frumoasa faza de atac.

Cea mai mare ocazie a gazdelor a fost ratata de Seto in minutul 63. Sutul acestuia spre coltul scurt a fost respins in extremis de Calancea.

Pana la final ambele echipe au cautat sa inchida jocul si dupa ultimul fluier punctele au fost impartite.



Astra si Craiova s-au anihilat in primul meci din playoff