Liga 1

Astra salveaza remiza la Medias

Sursă foto: facebook.com/GazMetanMedias

Gaz Metan Medias si Astra Giurgiu au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), vineri seara, intr-un meci din etapa a 22-a in Liga 1 Betano.

Echipa gazda a insistat mai mult in prima repriza si in minutele suplimentare a fost recompensata prin golul marcat de Chamed.

Doar al doilea reusit de acesta in actualul sezon de Liga 1 Betano. Centrare din stanga si reluare cu capul din dreptul punctului cu var de la 11 metri.

Mediasul a facut pasul inapoi in partea secunda incercand sa inchida meciul pe contraatac, o tactica de acum clasica si care inca o data s-a dovedit cu doua taisuri.

Asa am trait Gaz Metan - Astra. Debutul lui Edi Iordanescu la Medias

Astra a simtit slabiciunea adversarului, a pus stapanire pe joc si egalarea a venit firesc pe acest fond in minutul 66 din piciorul lui Butean.

Acesta i-a depasit usor in 6-7 metri pentru Trif si Cristea, sutand ca la antrenament in poarta.

Un gol anuntat de ocazia lui Balaure din minutul 60, jucator care nu a nimerit poarta din pozitie ideala in interiorul careului.

Cu un sfert de ora inaintea finalului gazdele au ratat prin Rondon la o faza in care venezueleanul scapase singur cu portarul.

Replica oaspetilor a venit din partea lui Llullaku, jucator care a trimis pe langa in minutul 84.

Astra pastreaza avansul de trei puncte in fata Gazului din Medias.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Creţu, M. Constantin, I. Cristea, Trif – Ivanov, L. Aurelio – Olaru (Mendes ’88), Chamed (Mailat ’68), Ely Fernandes – Yazalde (Rondon ’65). Antrenor: Edwand Iordănescu

Astra Giurgiu: Lazar – Erico (Biceanu ’40), Bejan, Cestor – Belu-Iordache, Butean, N. Roşu, V. Gheorghe (Balaure ’59), Radunovic – Zoua, Llullaku (Crişan ‘90+1). Antrenor: Constantin Enache

Cartonaşe galbene: Ivanov ’69, M. Constantin ’83, Olaru ‘83 / Erico ’22, Lazar ’22, Cestor ’23, Bejan ’64, Radunovic ‘71

Arbitru: Sebastian Colţescu.



Astra salveaza remiza la Medias