Liga 1

Astra ramane in cursa pentru playoff dupa victoria de la Calarasi

Sursă foto: facebook.com/fanclubdunarea

Duelul echipelor dunarene din Liga 1 Betano a fost castigat, joi dupa-amiaza, de Astra Giurgiu pe terenul celor de la Calarasi, cu 2-1.

Un succes prin care echipa din Giurgiu ajunge la 24 de puncte si se apropie la o victorie distanta de Gaz Metan Medias, ocupanta ultimului loc care duce in playoff.

Dunarea Calarasi ramane pe locul 12, pozitie de baraj, cu 17 puncte.

Asa am trait Dunarea Calarasi - Astra Giurgiu 1-2

Giurgiuvenii au inceput meciul ca din pusca si dupa 19 minute aveau deja 2-0 pe tabela. Mrzljak a deschis scorul in minutul 11 cu un sut pe jos din afara careului, pentru ca opt minute mai tarziu Begue sa majoreze avantajul cu o reluare din sase metri la o centrare din dreapta.

Dunarea Calarasi a redus din diferenta in partea secunda prin Mediop Ndiaye in minutul 70, iar doua minute mai tarziu gazdele au trecut pe langa egalare la sutul lui Bourceanu in bara.

La 2-0 Mrzkljak a avut in picior sansa dublei, dar a ratat incredibil din interiorul careului.

Caseta tehnica

Dunărea Călăraşi: Lungu – Gligorov (Ndiaye ’35), Dobrosavlevici, Şeroni, Mendy - Al. Munteanu, Bourceanu, Honciu (Munteanu ’65) – Cârnaţ (Simion ’46), Clemence, Souda. Antrenor: Dan Alexa

Astra Giurgiu: Lazar - Butean, Bejan, Cestor, Radunovic – Llullaku (Crişan ‘90+1), Koukou, Mrzljak, Begue (V. Gheorghe ’70) - Alibec, Zoua (Mengolo ’59). Antrenor: Constantin Enache

Cartonaşe galbene: / Zoua ’57, Mrzljak ‘90+2

Alexandru Tudor (arbitru).



Astra ramane in cursa pentru playoff dupa victoria de la Calarasi