Liga 1

Astra obtine trei puncte uriase cu Juventus

Sursă foto: facebook.com/afcastragiurgiu/

Victorie la limita pentru Astra Giurgiu, scor 1-0 (0-0), in deplasare cu Juventus, vineri seara, in deschiderea etapei a 21-a din Liga 1 Betano.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Ionita in minutul 51 dintr-o lovitura de la 11 metri.

Acelasi Ionita ratase in prima repriza o alta lovitura de la punctul cu var, la o faza in care atacantul gazdelor Simona Mazarache s-a accidentat grav in duel cu Bejan.

Dupa trei minute de intrerupere, Ionita a executat lovitura de la 11 metri si a trimis cu stangul incredibil pe langa poarta, in timp ce Mazarache era urcat direct in ambulanta si transportat la spital.

Ulterior a aparut informatia ca atacantul lui Juventus s-a ales cu o fractura de tibie si peroneu, adica cum e mai rau pentru un jucator de fotbal.

Juventus a ramas in inferioritate numerica din minutul 49, dupa ce Bajanaru a fost eliminat pentru injurii aduse arbitrului Andrei Chivulete.

Astra isi securizeaza pentru cel putin inca o etapa locul sase in clasament dupa acest succes, in timp ce Juventus ramane lanterna rosie a campionatului, cu doar 9 puncte adunate in 21 de meciuri.

Caseta tehnica

Juventus Bucureşti: Stoian – Dima, Mihăescu, Wallace, Carabela – Călinţaru (Zaharia '46), Petre, Bărbulescu, Ştefan (Cazan '84) – Băjenaru, Măzărache (Ţâră '39). Antrenor: Marin Barbu.

Astra Giurgiu. Iliev – Belu, Polczak, Bejan, Stan – Mrzljak, Seto – Ioniţă (Butean '80), Moise, Balaure (Le Tallec '82) – Abang (Chipirliu '70). Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Wallace '25, Băjenaru '49, Mihăescu '62, Ţâră '79 / Abang '24.

Cartonaş roşu: Băjenaru '49.



Astra obtine trei puncte uriase cu Juventus