Liga 1

Astra o lasa pe Concordia in bezna si urca pe podium

Sursă foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Victorie la scor de neprezentare obtinuta de Astra Giurgiu, vineri seara, pe terenul Concordiei Chiajna, in deschiderea etapei a 6-a din Liga 1 Betano.

Dupa un 0-0 la pauza cu putine ocazii in primele 45 de minute, meciul a avut o desfasurare mai dinamica in partea secunda.

Cea mai mare sansa de gol a primei reprize a apartinut oaspetilor la mingea trimisa de Biceanu peste apararea Concordiei, insa reluarea lui Llullaku n-a prins cadrul portii.

Asa am trait Concordia - Astra 0-3

La 11 minute dupa pauza Astra Giurgiu deschidea scorul prin Balaure, jucator care a prins un sut senzational din partea stanga a careului.

Un gol de generic care cu siguranta va intra in topul celor mai frumoase reusite din acest sezon de Liga 1 Betano.

Ambele echipe au ramas in bezna la propriu din minutul 73, cand instalatia de nocturna a stadionului din Chiajna a cazut complet.

Jocul s-a reluat dupa zece minute, dar o singura echipa a iesit din intuneric si aceea a fost Astra Giurgiu.

In minutul 77 oaspetii obtineau o lovitura de la 11 metri prin Rosu la un duel cu Albu. Acelasi jucator a executat, dar portarul Caparco a respins. Centralul Birsan a intervenit si a dictat repetarea loviturii de la punctul cu var pentru nerespectarea de catre portarul italian a regulii liniei portii la penalty. Albu n-a mai ratat a doua oara si a inscris cu un sut la inaltime.

Dupa alte doua minute Astra lovea pe contraatac prin Begue si la 3-0 celor de la Concordia nu le mai ramanea decat sa arunce prosopul.

Caseta tehnica

Concordia: Caparco - G. Matei (Guessan '60), Albu, Marc, Bărboianu (Ivanovici '46) - Gorobsov, Prepeliţă (Cristescu '84) - Grădinaru, Bawab, D. Panait - Batin. Antrenor Ionuţ Badea;

Astra: Lazar - Belu, Bejan, Erico, Radunovici - Mrzljak, Biceanu (Moise '76)  - Balaure, Llullaku (V. Gheorghe '57), N. Roşu - L. Buş (Begue '33). Antrenor Marius Măldărăşanu;

Cartonaşe galbene: Caparaco '78, Cristescu '79 (ca rezervă), Guessan '88, Gorobsov '90+3 / Llullaku '17, Biceanu '75;

Arbitru: Marcel Bîrsan.



Astra o lasa pe Concordia in bezna si urca pe podium