Liga 1

Astra nu-si revine si Alexa e in corzi

Echipele Astra Giurgiu si Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 0-0, luni seara, in ultimul meci al etapei a 12-a din Liga 1.

O partida slaba din punct de vedere al nivelului de spectaculozitate, un meci sarac in faze de poarta, desi pe teren s-au aflat, printre altii, jucatori precum Constantin Budescu sau Denis Alibec.

In prima repriza, minutul 18, Graovac a ratat deschiderea scorului cu o lovitura de cap peste poarta dintr-o centrare de la coltul terenului.

Portarul oaspetilor, Figueiredo, a gafat incredibil si a scapat in extremis de la un gol de cascadorii rasului in minutul 20. Radut a fost aproape de a profita, numai ca a pornit tarziu in urmarirea balonului.

In minutul 54 Simion a cautat sutul de la distanta si l-a obligat pe Figueiredo sa respinga in fata.

Nici macar intrarea lui Alibec si refacerea cuplului ofensiv cu Budescu nu a schimbat fata Astrei in faza de atac.

Hermannstadt a fost urmarita din tribuna de Eugen Neagoe, antrenorul care va prelua formatia sibiana dupa intreruperea campionatului pentru meciurile echipei nationale.

Caseta tehnica

Astra: Kitanov - David Bruno, Dima, Graovac, Radunovici - G. Simion (Dandea '76), Crepulja, Răduţ (Begue '65) - V. Gheorghe, Tounkara (Alibec '65), Budescu. Antrenor Dan Alexa;

Hermannstadt: Cristiano - Tătar, Viera, Luchin, Opruţ - Dâlbea, Romario Pires - Petrescu, Caiado (Buşu '76), Cordea (Joalisson '57) - Yazalde (Persano '84). Antrenor Eugen Beza.

Cartonaşe galbene: Răduţ '56 / Joalisson '64, Romario Pires '80, Luchin '87, Dâlbea '90+1.

Arbitri: Lucian Rusandu.



Astra nu-si revine si Alexa e in corzi