Liga 1

Astra invinge Viitorul cu scor de neprezentare. Schimb de locuri in clasament!

Sursă foto: https://www.facebook.com/afcastragiurgiu/

Astra Giurgiu a trecut de Viitorul Constanta, cu 3-0 (1-0), vineri seara, intr-un meci disputat in deschiderea etapei a 23-a din Liga 1 Betano.

Un rezultat in urma caruia echipa din Giurgiu a urcat pe locul patru in clasament, depasind-o pe Viitorul, formatie care ramane fara succes in campionat de la 1 decembrie 2018.

Prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor la sutul lui Begue spre coltul lung din minutul 12. Mingea a trecut pe langa poarta si Viitorul rasula usurata.

Un minut mai tarziu a venit si replica oaspetilor prin sutul lui Casap de la distanta. O minge pe centrul portii fara emotii pentru portarul Lazar.

Asa am trait Astra - Viitorul 3-0

In minutul 15 Baluta l-a gasit excelent pe Ianis Hagi cu o pasa peste intreaga aparare adversa. Capitanul Viitorului a ratat preluarea si i-a permis lui Lazar sa respinga in corner. O buna sansa irosita de oaspeti.

Astra a ratat cea mai mare ocazie in minutul 22 la sutul lui Llullaku, mingea trecand agonizant pe langa poarta.

Sase minute mai tarziu Viitorul a amenintat poarta adversa prin Casap, al carui sut cu pamantul i-a pus reale probleme lui Lazar.

Deschiderea scorului s-a produs in cele din urma in minutul 29. Alibec a patruns din stanga in zona centrala, mingea a ajuns cu sansa la Begue si acesta a finalizat cu un lob spectaculos din afara careului.

Cu doua minute inaintea pauzei Viitorul a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Kuipers pentru rosu direct.

In partea secunda Viitorul a fost victima sigura cu un jucator mai putin pe teren, la rampa iesind Alibec.

Septarul Astrei si-a trecut in cont o dubla in minutele 51 si 64, de fiecare data cu reluari din interiorul careului. Prima dubla a lui Alibec in acest sezon de Liga 1.

Viitorul a trecut pe langa gol in minutul 67 prin Dragus, jucator blocat in extremis de Lazar.

Caseta tehnica

Astra Giurgiu: Lazar – Butean, Erico, Cestor, Belu-Iordache – Begue (Hambo ’85), Mrzljak, N. Roşu (Romario Pires ’63) – Llullaku – Alibec, Zoua (Biceanu ’76). Antrenor: Constantin Enache

FC Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ţîru, Bas Kuipers, De Nooijer (Boboc ’46, Iacob ‘74)- Artean, T. Băluţă, C. Casap – I. Hagi, Rivaldinho (Achim ’46), Drăguş. Antrenor: Gheorghe Hagi;

Cartonaşe galbene: Zoua ’32, Erico ’59, Cestor '90+2 / I. Hagi ‘4, Kuipers ’30, De Nooijer ’34, Drăguş ‘86;

Cartonaş roşu: Kuipers ‘43;

Arbitru: Istvan Kovacs.



Astra invinge Viitorul cu scor de neprezentare. Schimb de locuri in clasament!