Liga 1

Astra invinge lanterna rosie Juventus in deschiderea etapei a 8-a

Sursă foto: facebook.com/afcastragiurgiu

Victorie cu 2-0 pentru Astra Giurgiu, vineri seara, obtinuta pe teren propriu in fata ultimei clasate Juventus Bucuresti, in primul meci al etapei a 8-a din Liga 1. Meciul a fost live text aici.

Belu a deschis scorul pentru Astra in minutul 44 cu un sut din interiorul careului dupa o minge respinsa neglijent in fata de portarul advers Mingote.

Intrat in meci dupa prima ora de joc in locul lui Abang, francezul Le Tallec a inchis tabela cu doua minute inaintea finalului cu o reluare din fata portii la centrarea din dreapta a lui Chipirliu, fostul golgeter al celor de la Juventus sezonul trecut in Liga 2.

Echipa oaspete a evoluat in inferioritate numerica din minutul 78, dupa ce bosniacul Sesar a primit cartonasul rosu direct pentru un fault dur din spate asupra lui Mrzljak.

Meciul de la Giurgiu a marcat debutul lui Marin Barbu pe banca tehnica a celor de la Juventus, desi in tribune s-a aflat si fostul antrenor Daniel Oprita alaturi de intreg staff-ul sau.

Astra Giurgiu ajunge la cota 15 puncte si egaleaza in clasament pe CSU Craiova si Steaua, echipa cu cate un meci mai putin disputat.

Juventus Bucuresti ramane pe ultimul loc al clasamentului fara victorie in Liga dupa opt etape si cu doar doua pucnte obtinute.

Caseta tehnica

Astra Giurgiu: Iliev - Belu, Polczak, Bejan, Al. Stan - Dandea, Mrzljak, Radunovici (Nicoară '54) - Balaure, Abang (Le Tallec '60), Marquinhos (Chipirliu '75). Antrenor: Edward Iordănescu

Juventus Bucureşti: Mingote - C. Petre, Walace, Benga, Fl. Ştefan - Sesar, Mihăescu - Zaharia, Băjenaru (Neacşu '89), Stoenac (Bărbulescu '55) - Măzărache (Ţâră '74). Antrenor: Marin Barbu

Cartonaşe galbene: Polczak '28, Mrzljak '48, Nicoară '85 / C. Petre '40, Măzărache '47, Bărbulescu '67, Benga '72

Cartonaş roşu: Sesar '78

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



Astra invinge lanterna rosie Juventus in deschiderea etapei a 8-a