Liga 1

Astra invinge Craiova si reintra in cursa pentru cupele europene

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Victoria cu 1-0 obtinuta de Astra Giurgiu in fata celor de la CS Universitatea Craiova, luni seara, in etapa a 6-a din playout, apropie fosta campioana de zona cupelor europene si face ca finalul sezonului sa devina si mai interesant in Liga 1 Betano.

Japonezul Takayuki Seto a marcat unicul gol al meciului cu un sut spectaculos din 17 metri, pozitie centrala, cand mai erau 11 minute pana la finalul meciului.

Pana in acel moment fiecare dintre echipe avusese cate un gol anulat la aceeasi poarta. Craiova in prima repriza la sutul lui Bancu din minutul 31 si gazdele la Matei in minutul 77.

Craiova a jucat modest si nici macar introducerea lui Mitrita din primul minut al reprizei secunde nu a schimbat fata jocului pentru formatia din Banie.

Astra ajunge la patru puncte de ocupanta locului patru, Viitorul, in conditiile in care are de disputat restanta cu CSM Poli Iasi.

In conditiile in care CSU Craiova castiga Cupa Romaniei in acest sezon, locul patru la finalul campionatului va obtine dreptul de a participa in Europa League.

Astfel, in acest moment Craiova, Viitorul si Astra sunt despartite de opt puncte, diferenta putand fi redusa la doar cinci puncte in eventualitatea unui succes al giurgiuvenilor la Iasi.

Caseta tehnica

CSU Craiova: L. Popescu - Screciu, Kelic, T. Ferreira - Briceag (Dimitrov '46), Mateiu, A. Santos, Bancu - Bărbuţ (Mitriţă '46), Burlacu (Zlatinski '70), Băluţă. Antrenor: Devis Mangia

Cartonaşe galbene: Bejan '34, Radunovici '62, Seto '74 / Santos '12, Burlacu '36

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa.



Astra invinge Craiova si reintra in cursa pentru cupele europene