Liga 1

Astra intrerupe seria pozitia a FCSB. Alibec si Budescu au facut show!

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipa Astra Giurgiu a invins-o pe FCSB in deplasare, sambata seara, cu 3-1 (1-1), intr-un meci disputat pe Arena Nationala cu acoperisul tras.

FCSB a deschis scorul prin Harlem Gnohere in minutul 18, jucator care cinci minute mai tarziu rata sansa dublei cu un sut din marginea careului.

Meciul s-a incheiat rau pentru Gnohere, ajuns pe targa direct in ambulanta si de acolo la spital dupa o ciocnire aeriana cu portarul advers Lazar.

Astra a egalat pana la pauza prin Denis Alibec, jucator care a profitat de lejeritatea marcajului advers si l-a executat practic pe Cristi Balgradean cu un sut in forta sub bara.

Un gol anuntat de doua mari ocazii ale Astrei, echipa mai prezenta in joc dupa golul incasat de la Gnohere.

In partea secunda acelasi Alibec a facut 2-1 cu un exterior de efect din pasa lui Constantin Budescu.

Acelasi Budescu l-a gasit demarcat si pe Gabriel Enache in prelungirile partidei si jucatorul revenit la Astra a inchis tabela cu un sut in forta. Din nou apararea ros-albastrilor a fost ca si inexistenta.

FCSB nu mai pierduse de la 0-4 in deplasare cu Gaz Metan Medias, avand o serie de noua partide fara infrangere in campionat.

Astra Giurgiu urca pe locul doi in Liga 1 la trei puncte de liderul CFR Cluj.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean – Creţu (Moruţan ’61), Cristea, Soiledis, Panţâru – Oaidă, Ov Popescu, Tănase (Nedelcu ’46) – Man, Gnohere (Hora ţ85), Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Astra Giurgiu: Lazar – Grahovac, Tamaş, Dima, Radunovic – Bruno, Şerban (Gheorghe ‘7, Enache ‘88), Crepulja, Răduţ – Budescu, Alibec (Begue ‘90+4). Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonaşe galbene: Creţu ’50 / Răduţ ’11, Gheorghe ’39, Alibec ‘48.

Arbitru: Marius Avram.



Astra intrerupe seria pozitia a FCSB. Alibec si Budescu au facut show!