Astra Giurgiu

Umilinta maxima traita de Budescu la echipa nationala

Sursă foto: www.facebook.com/UCVOficial/

Constantin Budescu a intarit ca nu vrea sa mai auda de echipa nationala, asa cum a anuntat-o deja dupa ultimul meci al Romaniei in preliminariile EURO 2020.

”Mi s-a parut o bataie de joc ceea ce s-a intamplat la echipa nationala. Probabil nu voi mai merge la Mogosoaia. Depinde foarte mult de ceea ce o sa se intample, dar in mare proportie nu voi mai merge acolo”, spunea Budescu pe 23 noiembrie.

Intrebat dupa meciul cu Craiova are a dus-o pe Astra Giurgiu pe primul loc in clasamentul din Liga 1 daca s-a razgandit, Constantin Budescu a adus elemente in plus fata de cele declarate anterioare.

”Imi mentin cele spuse la ultimul interviu. Nu e vorba ca nu am jucat deloc. E vorba ca de cand am ajuns acolo (n.r. - la echipa nationala pentru meciurile cu Suedia si Spania) nimeni n-a vorbit nimic cu mine in afara de salut”, a spus Budescu.

Intre timp la echipa nationala s-a schimbat selectionerul, Mirel Radoi fiind promovat de la tineret in locul lui Cosmin Contra.

Ramane de vazut daca Budescu isi va mentine decizia de a nu mai merge la echipa nationala odata cu apropierea barajului din Islanda (26 martie 2020).



Umilinta maxima traita de Budescu la echipa nationala